Viewed 54 times 0 Answers
0
آقای از خدمتتون من ۵ ماه پیش ریجکت شدم ، رشته که اپلای کرده بودم Global Leadership بود ، ولی کارشناسی و ارشدم در ایران معماری هستش الان از دانشگاه دیگه ای پذیرش رشته مدیریت زنجیره تامین گرفتم ،.. میخواستم بدونم اگر عنوان شغلی که در سابمیت اول نوشتم رو بخوام در سابمیت دوم تغییر بدم سفارت متوجه میشه ؟ بطور کلی سفارت جزییات C.V که در سابمیت اول ارائه دادم رو ، با C.V که در ریسابمیت آپلود میکنم رو مقایسه میکنه یا نه ؟
2021-10-05 02:01:00 Canada ویزا #کارشناسی و ارشد
Similar Question:
#کارشناسی و ارشد

جناب آقای ساجدی ممنون میشم راهنمایی کنید, یکی از سوالات اپلیکیشن سفارت این هست: Is work an essential component of your studies? اگه گزینه yes بزنم مدرک میخواد برای تایید من فقط در نامه پذیرشم نوشته شده ۴ هفته دوره کارآموزی دارم حالا جواب این سوال رو باید چی بزنم؟ چون مدرک دیگه ای برای ارائه ندارم فقط نامه پذیرشم هست؟
2021-08-31 05:21:00 #Canada

از خدمتتون، من ۷۰۰۰ تا قسط اول شهریه رو پرداخت کردم اما هنوز پروفایل دانشگاه آبدیت نشده، میخواستم بدونم ضمیمه کردن فیش یا تائیدیه دانشگاه برای پیوست مدارک کاورلتر ضروری هست؟ چون در کاورلتر مالی نوشتم که شهریه واریز شده
2021-09-08 11:52:00 #Canada

خدمت خدمتتون داشتم آیا امکان گرفتن فاند تحصیلی بعد از گذروندن یک ترم تحصیل در دانشگاههای کانادا (اونهایی که فاند میدن) زیادتر میشه یا کمتر نسبت به اینکه از اینجا فاند بگیری اصلاامکانش وجود داره یا کلا دیگه نمیشه گرفت؟ شرایط خاصی داره؟
2021-09-07 10:04:00 #Canada

و وقت همگي بخير من يك سوالي داشتم من ٥ جولاي سابميت كردم، ١٢ جولاي رفتم بايو يكبار ٢٣ و يكبار ٣١ اگوست آپديت داشتم حالا امشب يه award ٥ هزارتايي از دپارتمانمون برنده شدم به نظرتون اين نامه رو وبفرم بزنم؟ يا نه؟ ميشه لطف كنيد نظراتتونو بگيد
2021-08-31 17:14:00 #Canada

من ۲/۳ ماه پیش ریجکت شدم و الان میخوام ریسابمیت کنم، سوالم اینه که نامه ی جاب آفری که تاریخش مال ۵ ماه پیش هست هنوز معتبره که بذارم یا باید جدید بگیرم؟
2021-09-13 06:38:00 #Canada